Jag har fuskat...

Eller det kanske inte kallas fusk... Åkte ju på den där vidriga magsjukan här i början av veckan. Så veckans resultat blev ett minus ;) Ett rätt så bra minus också. Så jag är i allafall nöjd att jag nådde mitt mål som jag hade satt som jag ville nå till i dag.

Kommer att försöka vara lika duktig som hittils och förhoppningsvis gå ner de här sista kilona som jag så gärna vill ha bort. Så nu ändrar jag målet till 60 kg. Sätter väl ett datum på när jag vill att jag ska nått dit också... Vi säger 2 april, det är 6 veckor bort...realistiskt och bra.

Nuvarande vikt: 61,7 kg
Viktminskning: 1,2 kg
Andra mål: 60 kg
Målvikt: 58-60 kg

Det går trögt

I veckan har det gått trögt. Har visserligen inte ätit en massa onyttigt eller så, men motionen har inte blivit av så som jag hade önskat. Beror nog på att jag suttit med näsan i böckerna och pluggat till tentan som vi hade i dag...

Men det är en vecka kvar, och även om jag kanske inte kommer att nå ända till mitt mål så kommer jag att vara bra nära i allafall ;) Provade idag de kläder som jag ska nästa fredag och det kändes helt ok, jag kommer att kunna känna mig fin och det var liksom det som jag strävat efter.

Nu ska jag försöka köra hårt den här kommande veckan... Önska mig lycka till!

Nuvarande vikt: 62,9 kg
Viktminskning: 0,0 kg
Första mål: 62 kg
Målvikt: 58-60 kg

Skönt!

Även denna vecka lyckades jag få ett minus på vågen, trots att det inte blivit mycket motion. Har varit borta, jobbat och haft så otroligt ont att det inte ens varit lönt att tänka på att träna. Därför blir man lite extra glad när då vågen visar minus ;)

Bara 2 veckor kvar till jag ska ha nått mitt första mål. Hoppas att motivationen och orken fortsätter så jag denna gång kanske kommer mig i mål... Bara 0,9 kg till första målet och mellan 2,9-4,9 kg till slutmålet ;)

Nuvarande vikt: 62,9 kg
Viktminskning: 0,6 kg
Första mål: 62 kg
Målvikt: 58-60 kg

RSS 2.0