Dagens resultat

Jaha...fredag igen. Vågen visade i morse +0,3 kg...*suck* Jag som tyckt jag varit riktigt duktig förutom i onsdags då, men tydligen inte. Eller så är det så att inte ska gå ner till 57 kg. Min kropp kanske tycker att det räcker nu... Kan det verkligen vara så?

En sak är då säker, att jag kommer inte att nå mitt mål till midsommari allafall. Kanske innan sommaren är slut... Får kanske inrikta mig på att det kommer att ta tid att få bort de sista kilona om jag ska ha bort de...

Viktminskning: +0,3 kg
Aktuell vikt: 60,6 kg
Målvikt: 57 kg
Kvar att gå ner: 3,6 kg

Kalasdag

I dag har det varit kalas. Camilla, en av mina underbara vänner, fyller år i dag så vi har varit dit och mumsat lite gott ;) Vi grillade super goda hamburgare till middag...och det var mumseli mumsigt!
Sen så hade hon gjort en smarrig tårta med dumlekräm och citronformage mellan, och även sockerkaka med hallonfrestelse. En stor bit av varje åt jag...med gott samvete dessutom. Jag menar är det kalas så är det ;) :D

Nu här hemma bidde det lite godis också. Men när man är så här mätt är det inte många som slinker ner, och det är ju bra.
Hoppas på att vågen visar minus på fredag...spännande, spännande ska det bli. Känns som ett litet minus ska jag i allafall kunna få. Har ju faktiskt skött mig riktigt bra förutom i dag då :p Men sen kommer jag ju hinna med minst en promenad i morgon, så det känns lugnt ;)

Saaakta

Sakta men säkert går det neråt. Jag hade inte väntat mig nått stort minus på vågen i dag, bara det inte blev plus så var jag nöjd. Minus blev det också...0,1 kg. Det var bra med tanke på att motivationen är som bortblåst och allt bara känns pissjobbigt.

Viktminskning: -0,1 kg
Aktuell vikt: 60,3 kg
Målvikt: 57 kg
Kvar att gå ner: 3,3 kg


Att nå mitt mål till midsommar börjar kännas som en omöjlighet, men jag ska vara nöjd ändå. Jag har varit jätte duktig och faktiskt gått ner 23,7 kg sedan starten i april -07.

Vi får se hur det kommer att gå att hålla sig borta från godiset i helgen...gissar att det inte kommer att gå. Men jag ska i så fall BARA äta det en dag. Lycka till till mig då! ;)

Motivationen?!

Har någon sett min motivation? Den är spårlöst borta...
Jag har ett mål och jag vill ta mig dit, men jag vet inte om jag orkar. Har ingen motivation alls just nu.
Godissuget är enormt! Skräpmat har jag ätit i veckan!

Snart fredag och vägning igen... Hoppas på ett litet minus eller att jag står kvar på samma som i fredags!

Den nya vägdagen!

Ja då var det den nya vägdagen då... Från i måndags har jag gått ner 0,3 kg ;) Alltid nått! Men sen har jag bara syndat idag och inte alls räknat pointsen. Höll mig till den vanliga frukosten, havregrynsgröt och en kopp grönt te, men sen har jag ätit smörgåstårta och gräddtårta efter begravningen vi var på...
Fortsatte då vi kom hem med godis... och sen middagen blev köttfärslimpa med potatis och gräddsås gjord på Milda mat Extra.

I morgon är det lördag och då lär det bli godis igen, men då är det ju "godisdag" så då är det ju ok att äta det ;) och då kommer jag att njuta av godiset med gott samvete...

Viktminskning: -0,3 kg
Aktuell vikt: 60,4 kg
Målvikt: 57 kg
Kvar att gå ner: 3,4 kg

För att få bättre resultat

Jag har bestämt mig att byta vägdag, för att om möjligt få bättre resultat. Det är ju egentligen ganska dumt att ha måndag som vägdag. Allt gott man unnat sig under helgen sitter ju kvar :p Så jag har bestämmt mig för att byta till fredag! Då har jag helgen då jag kan unna mig, och sen resten av veckan på mig att fixa till allt igen ;)

Så nu på fredagmorgon ställer jag mig på vågen igen, och hoppas på att minus...om än ett litet ;) Ska försöka vara duktig nu de dagar som är kvar. Bara det där förbaskade sötsuget kunde ta och försvinna nån gång :s Hatar att man ständigt ska gå och tänka på godis...och framförallt CHOKLAD!!!

Dagens resultat!

Måste säga att jag är förvånad att vågen inte visade ett större + än den gjorde. Bara 0,1 kg +, det känns bra! Då står jag typ kvar på samma som förra veckan ;-)

I veckan ska jag försöka att hålla mig till pointsen...så gått det går i allafall. Gissar att helgen kan bli svår med alla som kommer att vara här och så. Men jag SKA promenera varje dag hela veckan även om det kommer att kännas tungt och jag helst skulle vilja sitta i soffan och slappa :p

Hungrig så en räv är jag nu, så det är väl lika bra att fixa frukosten... Havregrynsgröt och en kopp grönt te... MUMS!!!

Söndagkväll

Ja då var det söndagkväll, och jag kan inte säga att jag längtar till vägning i morgon :p Men jag har försökt gåttgöra frossandet i går genom att gå på 2 promenader i dag. Känns riktigt bra!

I morse på promenaden fick jag se nått ovanligt. Kanske 10 meter framför mig knallar ett rådjur ut på vägen och står och tittar på mig. Så häftigt! Har sett de då jag åkt bil, men aldrig så här. Vilket vackert djur det är.

Kvällen ska jag spendera här i soffan, med en kopp te och kanske en smörgås för min sista points. I morgon är det måndag och då ska det tas nya tag så jag klarar mitt mål ;)

Frossarlördag...

I dag har det verkligen varit en frossarlördag :p Godis, restaurangbesök och gofika...

Svärmor och svärfar bjöd hela familjen på restaurang idag. Vi valde Tatung...igen ;) Den här gången så valde jag det Camilla åt då vi var där i torsdags, västerbottensostgratinerad fläskfile och potatisgratäng. Hur mumsigt som helst! Sen blev det dessutom glass med chokladsås till efterrätt... Efter det åkte vi hem till de och åt tårta (svärfar fyllde år i går). Så nu sitter man här, mätt och nästan illamående och liiite ont i samvetet.

Jag är nu helt övertygad om att vågen kommer visa + på måndag. Men det får jag ta, och sen köra stenhårt igen. Vet att nästa helg kommer att bli jobbig och risken finns att den slinker ner en hel del onyttigt även då. Mina föräldrar kommer hit för att vi behöver barnvakt då vi ska på begravning. Magnus syster med familj kommer upp från Halmstad samma helg. Jag ska se till att ändå ta mig i väg på mina promenader... Kanske jag t om tar 2 promenader de dagar jag har de stora barnen på dagis.

I morgon blir det en LÅÅÅÅNG promenad på morgonen och så ska jag försöka ta mig iväg på en även på kvällen. Vem vet, kanske man kan lura med gubben och låta ungarna cykla nån gång mitt på dagen ;)

Tänk att fast man njuter av maten och det andra då man sitter där och äter så känns det i samvetet efteråt! Jag vet ju att det är en ny dag i morgon och snart en ny vecka då jag SKA ta nya tag. Jag kommer ändå att fixa mitt mål, att vara ner på 57 kg till midsommar...hoppas jag i allafall...

Tjejkväll i går

I går var jag ut och åt med tjejerna ;) Det var sååå trevligt att få surra en massa, och god mat åt vi. Vi var på Tatung, en kinarestaurang. Så jag åt 3 små rätter och sen en supergod efterrätt, chokladmoussebakelse med sorbet...mums säger jag bara. Men det var väl kanske inte så vidare vv vänligt :p Fast vad tusan, man måste unna sig ibland.

Måste dock se till att hålla mig borta från det där jä**a godiset... Att det ska vara sååå svårt fattar jag inte. Men man är väl sockerberoende eller nått :p

Nu kommer promenaderna att vara tråkiga ett tag framöver... :( Evelina åker bort i kväll och blir borta i minst en vecka, så då måste jag gå ensam. Jaja, det får gå ändå även om det inte är roligt att gå själv.

Snyggade till mig i måndags, gjorde nya slingor och klippte mig ;) Blev en riktig snygging igen nu...eller?

image52

Vägdag i dag

Ja idag är det måndag, och det innebär vägning... En snäll våg hade jag i morse, visade 0,7 kg minus från förra veckan. Härligt! Jag kommer kanske att nå mitt mål till midsommar i allafall ;)

Det blev en hel den frossande i godis även denna helg... :p I lördags bestod min lunch av typ bara godis, och det kändes i samvetet. Att det ska vara så svårt att bli kvitt sitt sockerberoende!!!
Någon som har tips på hur man blir av med det? Önskar att jag kunde hålla mig till att bara äta godis på lördagar, men det slinker gärna ner flera dagar i veckan.

RSS 2.0