Sakta, sakta

Just nu går det sakta, sakta...men det går i allafall ner åt ;) Jag gissar att det skulle nog gå lite snabbare om jag räknade points, men det har jag inte motivationen till att göra. Orkar just nu bara försöka hålla mig borta från onyttigheter under veckorna och unna mig på helgen och sen då motion förstås.

Här kommer i allafall veckans resultat av vägningen:

Viktförändring: -0,3 kg
Nuvarande vikt: 62,8 kg
Målvikt: 60 kg

Vägning

Efter en dryg vecka så är det dax för vägning då. Veckan har gått riktigt bra och jag har sluppit det förbannande suget som jag har brukat ha. Känns skönt att inte ha varit sugen på godis...det har underlättat.

Veckans siffor ser ut så här:

Viktförändring: -0,5 kg
Nuvarande vikt: 63,1 kg
Målvikt: 60 kg

På g igen

Ja då var man på g igen då. Från och med i dag är det inga gosaker eller onyttigheter som gäller. Möjligtvis att jag äter några godisar på lördagar...och då helst skumgodisar. Men det beror helt och hållet på hur det gått, om vågen visat nått minus eller inte...

Vägde mig i fredags och kommer att köra på den som starvikt denna gång. Har under helgen försökt att vara duktig. Har hunnit med 2 pass på min orbitrek och en promenad *stolt*. Så nu är det så att hinner jag inte med någon promenad så blir det ett pass på orbitreken den dagen, för motion varje dag ska det vara.

Kommer precis som förra gången att ha fredag som vägdag. Så håll nu tummarna att det blir ett minus på fredag.

Så här ser det ut just nu:

Startvikt: 63,6 kg
Målvikt: 60 kg (går det bra så fortsätter jag ner till 58 kg)

Läääänge sen sist!

Oj så länge sen det är sen jag skrev nått här... Men jag känner att det börjar nog vara dax för det igen.

På nått konstigt sätt så är det så lätt att falla tillbaka i gamla spår och helt enkelt låta saker och ting spåra ur :p Redan där vi jul så började vågen visa + och vikten gick uppåt. Tänkte ta tag i saken efter nyår, men det blev inget av. Började plugga på universitet, till sjuksköterksa, och tiden har inte räckt till för motionen och godissuget har hållit mig som i ett järngrepp.

Men nu har jag bestämmt mig! Igen kanske jag ska tillägga också... Måste bli av med de där "extra" kilona, som många kanske inte tycker är nått att "gnälla" över...men för mig är det. Så från och med måndag så ska jag vara stenhård. Jag vet...man ska inte skjuta saken på framtiden, men hallå...det är påskhelg och det innebär tyvärr en massa godis och gottigt. Men dessutom så hinner jag sätta mig ner och planera maten för veckan som kommer på ett bättre sätt.

Insåg då jag kikade här i bloggen att det på onsdag är 2 år sedan jag bestämde mig för att börja min viktresa, och jag måste säga att jag har faktiskt lyckats riktigt bra. Av de 24 kg jag gick ner till det jag vägde som minst har jag "bara" gått ut ca 3,5 kg och det kan man väl nästan räkna som att hålla vikten...eller?

Återkommer till veckan med startvikt denna gång...så håll ut!

RSS 2.0