Gott nytt år!

Gott nytt år på er alla där ute!

I morgon är det en nytt år och nya tag. Då ska jag bort med de sista 4-5 kg som jag vill bli av med ;)

Den senaste veckan har jag faktiskt gått upp...för första gången under min viktresa, så det är helt ok. Dessutom var det bara 0,8 kg +, så det var ju inte såå mycket. Det har ju varit jul med allt vad det innebär ;)
I kväll blir det att äta god mat och sedan kladdkaka...mums! Som jag längtat efter Camillas kladdkaka. Det kan ingen förstå.

Eftersom jag nu faktiskt för första gången på typ evigheter är nöjd med mitt utseende så slänger jag in en bild på mig från julafton ;)

image34

Jag SKA gå ner mer...snart!

Nu har jag bestämt mig att jag SKA ner till 60 kg eller helst se en 5:a som första siffran i min vikt. MEN...jag ska inte räkna points igen förrän EFTER nyår. Det kommer ändå inte att gå att hålla sig till pointsen nu, så därför väntar jag.

Men jag kommer för det inte att äta hur mycket som helst...förutom på jul då, men det får man ju ;) Jag ska inte heller komma över 64 kg. Så jag har i allafall satt upp mål som ska hållas under den här tiden.

Längtar till mellandagsrean, då ska det shoppas kläder :D Ska bli sååå kul att köpa nya kläder i mindre storlek. Har väldigt svårt att fatta att jag kan ha storlek 38 nu... Det kommer att dröja länge innan det har sjunkit in. Kanske för att det är typ evigheter sen jag hade det ;)
Kommer i håg då vi rensade ut lite kläder hemma hos mamma och pappa och vi hittade en kjol jag hade då jag gick ut nian, och den var i strl 38. Kunde inte fatta att jag en gång kunnat ha den...och nu har jag den storleken igen. Ofattbart! Men så är det :p

Måste nog leta fram ett kort från då och se hur jag såg ut då...hihi ;)

RSS 2.0